19 - 20 - 21 oktober 2017

De RAI CarrosserieNL Innovation Award 2017 powered by ING Lease (in het kort Innovation Award) is een jaarlijkse prijs voor innovaties in wegtransport. Een vakjury beoordeelt de innovaties op de onderwerpen innovativiteit, originaliteit, efficiency, duurzaamheid, marktpotentieel, veiligheid, ergonomie en milieu. Inschrijving voor de Innovation Award staat open voor exposanten van MobiliteitsRAI 2017 en voor leden van RAI Vereniging sectie RAI CarrosserieNL. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan t/m vrijdag 15 september.

Ik meld mijn innovatie aan »


Enkel voor exposanten. Niet-exposanten kunnen het aanvraagformulier op deze pagina invullen om deel te nemen. 

Onafhankelijke jury

De jury bestaat uit onafhankelijke en deskundige personen uit verschillende disciplines (RAI Vereniging, vakpers, wetenschap, fleetowners en belangenorganisaties). Zij zijn merkonafhankelijk en hebben geen betrokkenheid bij leveranciers.

Download deelnamevoorwaarden »

Bekendmaking winnaar

De bekendmaking van de winnaar van de Innovation Award vindt plaats op de vooravond van de MobiliteitsRAI tijdens het MobiliteitsRAI captains dinner - Powered by TLN, TIPP, RAI Vereniging, woensdagavond 18 oktober 2017.

Aanvraagformulier RAICarrosserieNL Innovation Award 2017 powered by ING Lease

Indien u geen exposant bent van de MobiliteitsRAI en wel mee wilt doen aan de RAICarrosserieNL Innovation Award 2017 powered by ING Lease, dan kunt u hier uw gegevens invullen. Na het invullen, ontvangt u inlogcodes om uw product/dienst/concept aan te melden.

Aanmelden kan t/m vrijdag 15 september.