19 - 20 - 21 oktober 2017

De RAI CarrosserieNL Innovation Award 2017 (in het kort Innovation Award) is een jaarlijkse prijs voor innovaties in wegtransport. Een vakjury beoordeelt de innovaties op de onderwerpen innovativiteit, originaliteit, efficiency, duurzaamheid, marktpotentieel, veiligheid, ergonomie en milieu. Inschrijving voor de Innovation Award staat open voor exposanten van MobiliteitsRAI 2017 en voor leden van RAI Vereniging sectie RAI CarrosserieNL. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan t/m woensdag 6 september.

Onafhankelijke jury

De jury bestaat uit onafhankelijke en deskundige personen uit verschillende disciplines (RAI Vereniging, vakpers, wetenschap, fleetowners en belangenorganisaties). Zij zijn merkonafhankelijk en hebben geen betrokkenheid bij leveranciers.

Download deelnamevoorwaarden »

Bekendmaking winnaar

De bekendmaking van de winnaar van de Innovation Award vindt plaats op de vooravond van de MobiliteitsRAI tijdens het RAI CarrosserieNL Trailer-industry Captains Dinner, woensdagavond 18 oktober 2017.

MobiliteitsRAI RAICarrosserieNL Innovation Award aanvraagformulier

Indien u geen exposant bent van de MobiliteitsRAI en wel mee wilt doen aan de RAICarrosserieNL Innovation Award 2017, dan kunt u hier uw gegevens invullen. Na het invullen, ontvangt u inlogcodes om uw product/dienst/concept aan te melden.

Aanmelden kan t/m woensdag 6 september.