19 - 20 - 21 oktober 2017

Het RAI MobiliteitsCongres biedt een breed podium aan professionals uit de mobiliteitssector, producenten, beleidsmakers en politici, om kennis en visie te delen. De toekomst van het wegtransport staat centraal bij diverse seminars, debatten, presentaties en netwerkborrels. De elkaar snel opvolgende innovaties in de transportwereld en mobiele toepassingen komen aan bod in o.a. hackatons en de demo’s van TransportLab.

Wat kunt u van het MobiliteitsCongres verwachten?

Industry Dinner

Aan de vooravond van de MobiliteitsRAI vindt het nationale Industry Dinner plaats met genodigden uit de truck en trailer industrie/importeurs, fleetowners, vervoerders, verladers en beleidsmakers.

Nationale Bestelauto Summit

RAI Vereniging en Evofenedex brengen bestelautomerken en verladers bij elkaar op de Nationale Bestelauto Summit. Tijdens deze bijeenkomst wordt de gezamenlijke agenda voor de toekomst opgesteld. Ondernemersvereniging Evofenedex brengt ook het jaarlijkse congres inkoop transport inclusief de presentatie van het rapport kostenontwikkeling in het wegvervoer naar de MobiliteitsRAI.

Aftermarket scenario-studies

Samen met BOVAG worden tijdens de MobiliteitsRAI de Aftermarket scenario-studies gepresenteerd. Hierin worden trends en veranderkrachten benoemd en toekomstscenario’s voor de aftersales markt geschetst.