24 - 25 september 2019

Voor professionals op het gebied van zakelijk personenvervoer, licht goederenvervoer en zwaar goederenvervoer is de MobiliteitsRAI de plek en hét moment om zich bij te laten praten over de ontwikkelingen in hun vakgebied. Innovatie is bepalend voor de toekomst en in de logistieke sector zorgen zowel fysieke als digitale innovaties voor een veranderend landschap.

In plenaire presentaties komen branche en ondernemers organisaties, (lokale) overheden, beleidsbepalers en experts aan het woord, terwijl merken in individuele presentaties hun toekomstvisie op transportoplossingen geven. Workshops geven de mogelijkheid om met kleinere groepen individuele vragen te behandelen en break out sessie behandelen kort succesvolle cases uit de markt. Twee dagen vol met mobiliteit, waarin u als leverancier ook de mogelijkheid heeft om het podium te betreden en een eigen presentatie te geven.

Voorlopig programma

 

 

MobiliteitsRAI Industry Dinner 

Ook het Industry Dinner staat op het programma. Na een succesvolle editie vorig jaar waarbij CO2 reductie en verduurzaming van de vervoersketen centraal stond, wordt op 24 september 2019 het diner in Strand Zuid.
Beleidsmakers, vervoerders, verladers, fabrikanten en fleet owners bespreken onder het genot van een hapje en drankje de actuele ontwikkelingen. Voor meer informatie over het reserveren van een tafel of stoel, of een van de sponsormogelijkheden

Wilt u meer informatie over participatie in het congresprogramma? Neem dan contact op »