September 2019

De MobiliteitsRAI brengt van 19 t/m 21 oktober zo’n 10.000 tot 15.000 professionals uit de wereld van het wegtransport bij elkaar. Het is de innovatieve opvolger van de BedrijfsautoRAI. De combinatie van vakbeurs en congres geeft bezoekers de informatie om beter voorbereid te zijn op de toekomst. Deelname aan de vakbeurs is al mogelijk vanaf € 65 per m2 en is daarmee een aantrekkelijke investering. Zorg dat uw bedrijf ook vertegenwoordigt is en schrijf u vandaag nog in!

Top 3 redenen voor deelname aan de MobiliteitsRAI

Ontmoet branchegenoten, sta stil bij vraagstukken die de mobiliteit in ons land bepalen en geef mede richting aan de MobiliteitsRAI voor de toekomst.

Aantrekkelijke deelnametarieven

Speciaal voor deze editie van MobiliteitsRAI kunnen we u extra aantrekkelijke deelnametarieven bieden en bovendien een aantal gratis faciliteiten waarmee u een effectievere beurs kunt hebben.

Voor en door de markt

De MobiliteitsRAI is er voor en door de markt. De afdelingsbesturen van RAI Vereniging zijn nauw betrokken bij de organisatie van het evenement. Uiteraard is deelname ook voor niet-leden van RAI Vereniging mogelijk.

Beslissingsbevoegde bezoekers

De database van RAI Amsterdam bevat ruim 60.000 professionals werkzaam in de mobiliteitssector. Samen met u kunnen we de juiste doelgroepen uitnodigen.

Aanwezige merken op de MobiliteitsRAI

Ook BOVAG, EVOFenedex, TLN en innovatie aanjager TKI Dinalog maken volop gebruik van de MobiliteitsRAI als platform om leden en geïnteresseerden bij te praten over de ontwikkelingen in mobiliteit. Autonoom rijden, de last mile, zero emission, car sharing, drone distribution en platooning; het staat allemaal op de agenda.

De beurs (19 t/m 21 oktober)

Het beursgedeelte van MobiliteitsRAI toont een breed scala aan spelers in wegtransport (goederenvervoer), equipment en logistieke dienstverlening. Naast de nieuwste voertuig-gerelateerde producten wordt de procesmatige kant van transport en logistiek belicht (hardware en software) evenals sociaal-maatschappelijke thema’s zoals financiële dienstverlening, verzekeringen, werk en opleiding.

Het congres (19 en 20 oktober)

Het congres, dat in samenwerking met de sector wordt georganiseerd, heeft als doel alle professionals uit de mobiliteitssector, beleidsmakers en politici e.a. samen te brengen en kennis te laten delen.

Zorg dat uw merk opvalt

Hoe zorgt u ervoor dat uw stand opvalt tussen de 600 andere exposanten? Wij kunnen u vóór, tijdens en na de beurs helpen om u met uw merk te onderscheiden, producten te lanceren met effect en leads en branding te genereren. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.


Promotionele mogelijkheden »

TARIEVEN BEURS

Voor leden RAI Vereniging/CarrosserieNL

65,00 Per m2

Voor niet-leden RAI Vereniging

105,00 Per m2

Standaard uniforme standbouw

45,00 Per m2

wanden
tapijttegels
verlichting
frieslijst met bedrijfsnaam

Luxe uniforme standbouw

65,00 Per m2

houtbouw wanden met flanel afgewerkt
tapijttegels
verlichting
frieslijst met bedrijfsnaam

Plattegrond  

plattegrond

Deelname aan een beurs is voor veel BEDRIJVEN geen dagelijkse kost. Wij hebben veel ervaring op dit gebied en staan voor u klaar om u te helpen.

Marcel Veldkamp

Marcel Veldkamp

Sr. Salesmanager

m.veldkamp@rai.nl

020 549 23 04

06 117 20 936

Tom Mous

Tom Mous

Salesmanager

t.mous@rai.nl

020 549 31 19

EXPOSANTEN OVER MobiliteitsRAI

Wij geloven in het concept van de MobiliteitsRAI en denken dat zowel onze Nederlandse als onze buitenlandse klanten de beurs komen bezoeken. De MobiliteitsRAI is daarmee voor ons de meest efficiënte en effectieve manier van relatiebeheer die wij tot onze beschikking hebben.

Steven Heersma van Veth Automotive, internationaal actief op het gebied van bedrijfswagenaanpassingen en –inrichtingen

Karhof Carrosserieën B.V biedt door haar veelzijdigheid aan bedrijven. Onze deelname aan de MobiliteitsRAI is dan ook een logische, gezien de brede bezoekersdoelgroep die deze beurs komt bezoeken.

Gert-Jan Karhof van Karhof Carrosserieën B.V.

Op een evenement als de MobiliteitsRAI kunnen wij niet ontbreken. Niet alleen verwachten we hier de juiste bezoekers als klant te mogen verwelkomen, ook het contact met de bedrijven die deelnemen aan de beurs is voor ons van groot belang. Voor ons kan het aanbod van mobiliteitsproducten en diensten dan ook niet breed genoeg zijn.

Algemeen Directeur Danny de Beule van Dhollandia, marktleider op het gebied van laadkleppen