September 2019

De MobiliteitsRAI is de innovatieve opvolger van de BedrijfsautoRAI. Het is dé plek waar professionals uit het wegtransport bijeenkomen. Door het koppelen van een driedaagse beurs aan een volwaardig congresprogramma, is dit het moment voor hen om zich te laten bijpraten over de mobiliteit van morgen. De MobiliteitsRAI vindt plaats in RAI Amsterdam en is een initiatief van RAI Vereniging en RAI Amsterdam.

Waarom u de MobiliteitsRAI niet mag missen

Een bezoek aan de MobiliteitsRAI is een must voor professionals die werkzaam zijn in wegtransport en/of logistieke dienstverlening, of waarbij dit een belangrijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering.

Ontmoet vakgenoten

Een unieke mogelijkheid om vakgenoten te ontmoeten, kennis te vergaren en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de mobiliteitssector.

Uitgebreid aanbod

Een uitgebreid aanbod aan producten, diensten, systemen en oplossingen ten behoeve van efficiënter, veiliger en duurzamer vervoer of bedrijfsvoering in uw werkplaats.

Praktische informatie in het kennistheater

Praktische en innovatieve onderwerpen met thema’s als milieuzonering, regelgeving en stedelijke distributie. Georganiseerd door brancheorganisatie TLN, ondernemersvereniging evofenedex en innovatie aanjager TKI Dinalog.

Merken op de MobiliteitsRAI

Praktische informatie voor ondernemers

In het kennistheater op de beursvloer brengen brancheorganisatie TLN, ondernemersvereniging evofenedex en innovatie aanjager TKI Dinalog drie dagen lang een uitgebreid programma. De presentaties en workshops zijn gericht op transporteurs, fleetowners, logistiek dienstverleners, verladers, chauffeurs en autoservice- en garagebedrijven. In korte interactieve sessies worden praktische en innovatieve onderwerpen aangesneden die goed aansluiten op de dagelijkse praktijk van de professionals met thema’s als milieuzonering, regelgeving en stedelijke distributie.

Beursindeling

De aanwezige bedrijven op MobiliteitsRAI 2017 zijn onder te verdelen in twaalf productcategorieën. Vanuit een groot aantal categorieën wordt aandacht besteed aan trends, ontwikkelingen, inspiratie en educatie door middel van workshops, presentaties en demonstraties.

Lees meer over de productcategorieën »

Toegang

De toegang tot de beurs is gratis voor professionals werkzaam in de mobiliteitssector (KvK verplicht bij registratie).

Registreer nu voor een gratis bezoek »