September 2019

Hieronder vindt u de partners van de MobiliteitsRAI 2017.

Contentpartners

TKI-Dinalog

TKI (Top consortium Kennis en Innovatie) is de samenwerking waarin Dinalog, TNO en NWO gezamenlijk optrekken in het aanjagen van innovatie in de logistiek. Dinalog werd omgevormd tot TKI-Dinalog om één helder loket te vormen richting het bedrijfsleven voor deze samenwerking. De missie van de Topsector Logistiek liegt er niet om: in 2020 willen we de beste logistieke sector van de wereld zijn. Dat kunnen we niet alleen: innoveren doen we samen.

Evofenedex

Evofenedex is dé vereniging voor bedrijven met een logistiek of internationaal belang. Via evofenedex nemen zij hindernissen in de logistiek en internationaal ondernemen weg en voegen zij kansen toe. Regionaal, nationaal en internationaal. Van een veiliger en efficiënter magazijn, slimmer vervoer, goede opslag van gevaarlijke stoffen tot meer export. Met ruim 15.000 leden is evofenedex een krachtig collectief van handelaren, producenten en exporteurs die samen werken aan 360 graden logistiek en internationaal ondernemen.

TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is dé ondernemersorganisatie voor wegtransport-bedrijven en logistiek dienstverleners. De vereniging heeft 5.500 leden. TLN werkt aan een gunstig ondernemersklimaat in Nederland en Europa en ondersteunt en verbindt ondernemers in de transport en logistiek-sector.

Mediapartners

Mobility Media / Fleet&Mobility 

Mobility Media is een jonge, multimediale uitgeverij van vakinformatie voor de mobiliteitsbranche en maakt content die de mobiliteitsbranche informeert en inspireert. Deze content wordt verspreid via de vakbladen, vakwebsites, social media, videocontent en events. De uitgeverij exploiteert onder meer de toonaangevende titels Automotive en Fleet&Mobility.

Transwebgroup / Big Truck

Transwebgroup Coöperatief U.A.. is uitgever van verschillende magazines, waaronder BIGtruck. Naast BIGtruck maken ook Transport & Milieu en Trailer totaal deel uit van Transwebgroup Coöperatief U.A..

Sponsors

ING Lease

ING Lease is een zelfstandig opererende Nederlandse leasemaatschappij die onderdeel is van ING Groep N.V. ING Lease werkt nauw samen met ING, waardoor zij een deskundig financieel totaaladvies kunnen aanbieden, afgestemd op de specifieke wensen van uw bedrijf. ING Lease is op dit moment een van de top-drie leasebedrijven in Nederland en is actief in diverse branches, waaronder automotive en transport en logistiek. ING Lease is sponsor van de RAI CarosserieNL Innovation Award 2017, die op de vooravond van de MobiliteitsRAI wordt uitgereikt aan de beste innovatie in wegtransport.