September 2019

BEZOEK HÉT NIEUWE PLATFORM VOOR DE MOBILITEITSSECTOR

De MobiliteitsRAI is de innovatieve opvolger van de BedrijfsautoRAI. Het is dé plek waar professionals uit het wegtransport bijeenkomen. Mis de driedaagse beurs en het volwaardige congresprogramma niet en breng een gratis bezoek aan de MobiliteitsRAI, in RAI Amsterdam.

 

Waarom u de MobiliteitsRAI niet mag missen

Een bezoek aan de MobiliteitsRAI is een must voor professionals die werkzaam zijn in wegtransport en/of logistieke dienstverlening, of waarbij dit een belangrijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering.

Ontmoet vakgenoten

Een unieke mogelijkheid om vakgenoten te ontmoeten, kennis te vergaren en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de mobiliteitssector.

Uitgebreid aanbod

Een uitgebreid aanbod aan producten, diensten, systemen en oplossingen ten behoeve van efficiënter, veiliger en duurzamer vervoer of bedrijfsvoering in uw werkplaats.

Praktische informatie in het kennistheater

Praktische en innovatieve onderwerpen met thema’s als milieuzonering, regelgeving en stedelijke distributie. Georganiseerd door brancheorganisatie TLN, ondernemersvereniging evofenedex en innovatie aanjager TKI Dinalog.

Error occurred in RenderWhereWhenSnippet