Adres

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Postbus 77777
1070 MS Amsterdam
Nederland

www.rai.nl

Kom naar RAI Amsterdam

Van 24 en 25 september 2019 ontvangen we u graag bij RAI Amsterdam. Of u nu met de auto, trein tram of zelfs op de fiets komt, RAI Amsterdam is erg goed bereikbaar.

Organiseer uw reis & verblijf

Belangrijk: MobiliteitsRAI RAI Hotel Services is de enige officiële hotel partner voor MobiliteitsRAI. Andere bedrijven die u benaderen en kamers aanbieden werken niet in opdracht van, of zijn niet gelieerd aan MobiliteitsRAI.

MobiliteitsRAI Hotel Services

Voor uw verblijf in Amsterdam tijdens MobiliteitsRAI is RAI Hotel Services op zoek naar de beste hotels tegen de beste tarieven. Deze tarieven zullen binnenkort beschikbaar zijn. In de tussentijd kunt u uw verzoek per e-mail sturen.


Met de trein naar RAI Amsterdam

Bestel bij uw registratie meteen het unieke NS-dagretour. Voor slechts € 16,50 per persoon reist u met dit NS-dagretour vanaf elk treinstation in Nederland naar het treinstation RAI.


Met de auto

RAI Amsterdam ligt aan de ringweg A10 (afslag 9). Voor navigatiesystemen: Europaplein, 1078 GZ Amsterdam.
Het parkeertarief is € 4,00 per uur.

Tip: volg de laatste info op de borden rondom de RAI.


Met de metro of bus

RAI Amsterdam heeft een goede aansluiting op het metro- en busnetwerk in Amsterdam en omstreken. Metrolijn 52 stopt voor de deur en vormt een ideale verbinding met het Amsterdamse stadshart.


Multifunctionele beurslocatie RAI Amsterdam

RAI Amsterdam gelooft in de kracht van de verbinding. Sinds 1893 zet RAI Amsterdam zich actief in om de juiste context te creëren waarin inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en krachtige verbindingen ontstaan.


Bezoek bruisend Amsterdam

Deze stad blijft u verbazen met haar adembenemende grachtengordel en prachtige architectuur. Of u nu houdt van winkelen, lekker eten of cultuur: Amsterdam heeft het allemaal. Reserveer naast uw beursbezoek tijd voor een bezoek aan deze levendige stad.